0

Celkom 0,00 €

 x 

Zoznam produktov

  1. Váš nákupný košík je prázdny.

Vyberte parametre

Vyčistiť všetko

Slúchadlá C-Tech Astro (GHS-16), LED, 7 Color

12,90 €

Kód tovaru: 1350019

 TOVAR JE SKLADOM  [8 ks]

Pri objednávke do 12:00 Vám garantujeme doručenie tovaru najneskôr do : 28-04-2024. Ak na tento dátum pripadá sobota, nedeľa alebo sviatok, tovar bude doručený v ďalší pracovný deň.

Parametre : NEW | Wired

DOPRAVA ZADARMO : Platí pre objednávku nad 249,00 EUR. Pre menšie objednávky je jednotný poplatok 8.50 EUR /dobierka/ a 6.00 EUR /platba na predfaktúru/.

 

Pripojenie: Drôtová C-TECH ASTRO jsou herní sluchátka s mikrofonem, které ocení především hráči počítačových her, ale i milovníci multimédií. Jsou navržena tak, aby jejich konstrukce byla co nejlehčí a tudíž pro uživatele velmi pohodlná. 50mm měniče nabízejí vynikající zvuk a opravdu velké náušníky, které Vaše uši zcela zakryjí, celkovou kvalitu zvuku ještě více umocňují. Nabízejí obrovský uživatelský komfort a vynikající reprodukci zvuku za každých okolností. Uzavřená konstrukce sluchátek dokonale izoluje od okolního rušení. Sluchátka mají LED podsvícení 7 barvami, které se cyklicky obměňují. Ovládání hlasitosti, které se nachází vzadu přímo na mušli sluchátek, je velmi praktické. Odpadá tak starost o to nahmatat na dlouhém kabelu ovládání hlasitosti, takhle vždy s jistototou okamžitě ovládání hlasitosti naleznete. SPECIFIKACE Barva: Černá Ovládání hlasitosti: Ano, přímo na mušli sluchátek Měniče: 50mm LED podsvícení: Ano, 7 barev Frekvence od 20 Hz Frekvence do 20 000 Hz Citlivost 118 dB/mW Charakteristika mikrofonu Pozice: flkexibilní Citlivost 54 dB/mW Impedance 2 Ohm Připojení: 3,5 mm Jack + USB pro podsvícení Délka přívodního kabelu: 2,2 m (opletený) Vedení kabelu Jednostranné (do jedné mušle)

0Recenzie

    Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.