0

Celkom 0,00 €

 x 

Zoznam produktov

  1. Váš nákupný košík je prázdny.

Vyberte parametre

Vyčistiť všetko

Slúchadlá QCY T1C - BlueTooth Headphone White

17,20 €

Kód tovaru: 1350018

 TOVAR JE SKLADOM  [2 ks]

Pri objednávke do 12:00 Vám garantujeme doručenie tovaru najneskôr do : 30-04-2024. Ak na tento dátum pripadá sobota, nedeľa alebo sviatok, tovar bude doručený v ďalší pracovný deň.

Parametre : NEW | White | Wireless

DOPRAVA ZADARMO : Platí pre objednávku nad 249,00 EUR. Pre menšie objednávky je jednotný poplatok 8.50 EUR /dobierka/ a 6.00 EUR /platba na predfaktúru/.

 

Farba: Biela Pripojenie: Bezdrôtová Hmotnosť: 0.01 kg Bezdrôtové slúchadlá s technológiami Bluetooth 5.0 a TWS sa môžu pochváliť najmodernejším spôsobom prenosu zvuku. QCY T1C sa automaticky naparuje s vašim zariadením, rozumie si s kodekmi SBC a AAC a pri opakovanom dobíjaní v puzdre vydrží až 15 hodín. Vlastnosti Disponuje najnovším prenosom Bluetooth 5.0 Na jedno nabitie vydrží 3,5 hodiny Vydrží až 15 hodín pri opakovanom dobíjaní z puzdra Automaticky sa naparuje s vaším zariadením Kompletne bezdrôtové prevedení ponúka absolútnu voľnosť pohybu pri užívaní Dodávané príslušenstvo Dobíjacie puzdro (380 mAh) Nabíjací USB kábel Silikónové nástavce Technické parametre Konštrukcia: uzavreté Spôsob usadenie: do ucha (intraaurálne) Aktívne potlačenie hluku: áno Spôsob pripojenie: bezdrôtové Bluetooth: áno Bluetooth profily a kodeky: SBC, AAC Menič: 6 mm Mikrofón: áno Hmotnosť: 8 g Napájanie: dobíjacie batérie 40 mAh v slúchadlách Doba prehrávania: 3,5 h Doba nabíjania: 1,5 h Popis Bezdrátová sluchátka s technologiemi Bluetooth 5.0 a TWS se mohou pochlubit nejmodernějším způsobem přenosu zvuku. QCY T1C se automaticky napárují s vašim zařízením, rozumí si s kodeky SBC a AAC a při opakovaném dobíjení v pouzdře vydrží až 15 hodin Vlastnosti Disponuje nejnovějším přenosem Bluetooth 5.0 Na jedno nabití vydrží 3,5 hodiny Vydrží až 15 hodin při opakovaném dobíjení z pouzdra Automaticky se napáruje s vaším zařízením Kompletně bezdrátové provedení nabízí absolutní volnost pohybu při užívání Dodávané příslušenství Dobíjecí pouzdro (380 mAh) Nabíjecí USB kabel Silikonové nástavce Technické parametry Konstrukce uzavřené Způsob usazení do ucha (intraaurální) Aktivní potlačení hluku ano Způsob připojení bezdrátové Bluetooth ano Bluetooth profily a kodeky SBC, AAC Měnič 6 mm Mikrofon ano Hmotnost 8 g Napájení dobíjecí baterie 40 mAh ve sluchátkách Doba přehrávání 3,5 h Doba nabíjení 1,5 h

0Recenzie

    Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.
Farba Biela